Tajna životnog uspeha leži u spretnosti čoveka da prihvati priliku kada se ona ukaže

Illi Company d.o.o. je porodična firma za proizvodnju testenina i smrznutog prehrambenog programa, osnovana 1995 godine, sa sedištem u Novom Sadu. Na čelu kompanije, od njenog osnivanja, nalazi se direktor Olivera Drinčić.

 
NEM_8985
 

Mesečni proizvodni kapacitet kompanije, zahvaljujući savremenoj tehnologiji, iznosi 300 tona, a prosečna iskorišćenost kapaciteta je iznad 80%. Među 30 radnika u proizvodnji, prosečna dužina radnog odnosa sa našom kompanijom iznosi preko 10 godina, što ukazuje kako na njihovo zadovoljstvo uslovima rada, tako i na visoku osposobljenost i neophodno iskustvo u radu.


Proizvodimo sve vrste testenina, podloge za pizzu i smrznuta lisnata testa.

 

 


Naš moto je:

Treba voleti ono što se radi i raditi ono što se voli.

 

Tako je i nastao slogan “Domaća i fina”

 

Naši klijenti su neke od vodećih domaćih i svetskih kompanija: četiri od četiri najveća maloprodajna lanca u zemlji, najveći proizvođač sladoleda i smrznutog programa u zemlji, vodeći distributeri u regionu, kao i jedan od najvećih prehrambenih proizvođača u svetu. Sa svima njima imamo dugoročne (12+ meseci) ugovore o snabdevanju, kao i dugogodišnji kontinuitet saradnje.

 

HACCP

ISO 9001

ISO 22000

excellent sme serbia

 

Uz 15 pažljivo izabranih i veoma pouzdanih dobavljača, obezbeđujemo ne samo efikasnost nabavke, nego i diversifikaciju rizika, kontinuitet proizvodnje i ujednačenost kvaliteta na koji su naši klijenti navikli. Posedujemo sve relevantne sertifikate o zadovoljenju proizvodnih standarda (HACCP, ISO 9001, ISO 22000, Excellent SME), a takođe smo i jedna od retkih kompanija u Srbiji koja poseduje sertifikat o poštovanju Etičkog kodeksa – neophodan za saradnju sa nekim od vodećih svetskih kompanija.


Ohrabreni dobrim rezultatima i zadovoljnim kupcima, proširili smo našu distributivnu mrežu u čitavom regionu.

Zahvaljujući tome, danas se Illi Testenina može pronaći na trpezama kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

 
distributivna-mreza