Pravila za učestvovanje u nagradnoj igri “Recept meseca”

Nagradna igra “Recept meseca” ima za cilj da kroz raznorazne zadatke podstakne kreativnost i maštovitost u pripremanju testenine i pice. Nekada će zadaci biti lakši, a nekada teži.

Žiri iz naše kompanije će od svih pristiglih recepata svakog meseca odabrati nekoliko finalista, i oni će biti objavljeni na našoj Facebook strani, kao i na našem web sajtu recepti.illicompany.rs. Po objavljivanju finalnih recepata, pobednika će odlučiti najveći broj “lajkova”. Broj finalista će zavisiti od ukupnog broja poslatih recepata i on može biti različit iz meseca u mesec. Da bi recept bio prihvaćen, obavezno se mora poslati u dole navedenoj formi. Fotografija je takođe obavezna!

Saznaj više…

Novi web sajt sa mnoštvom lepih iznenađenja i nagradama za najkreativnije

Dobro došli na novi sajt naše kompanije. Sa osveženim dizajnom, želimo da Vam prikažemo naš proizvodni program na najbolji mogući način. Pomoći ćemo vam u izboru recepata za vaša omiljena jela sa testeninama kao i receptima i savetima za pripremu pica i raznih peciva. Moći ćete da podelite sa nama i sa svim Illi gurmanima vaše kulinarske tajne, a za one najkreativnije pripremili smo puno lepih i vrednih nagrada.

Radujemo se kuvanju sa vama!
Vaša Illi